11 Mayıs 2009 Pazartesi

Ak Parti Adana Milletvekili Fırat, Adıyaman'da

16 Nisan 2009 12:52



AK Parti Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, memleketi Adıyaman'da hemşehrileriyle bir araya geldi.




AK Parti Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, memleketi Adıyaman'da hemşehrileriyle bir araya geldi.29 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'den seçimi kazanan Adıyaman ilçelerini ziyaret eden Fırat, bu kapsamda Kahta ilçesine geldi.
Fırat, Kahta ve Sincik belediyesinin AK Parti'nin AK belediyeciliği yanı sıra şeffaf belediyecilik ilkesiyle de halka daha demokratik ve daha adaletli hizmet vereceğini söyledi.

İlçeyi gezen Fırat, vatandaşlar ile sohbet etti. Esnaflarla gerçekleşen sohbette Fırat, küresel ekonomik krize değindi.Kahta ilçesinin hizmete doyacağını söyleyen Fırat, "Çalışanın emeği karşılıksız kalmaz. Belediyeciliği en iyi ve şeffaf yapacak olan Yusuf Turanlı'ya destek olan halkımız en kaliteli hizmeti görecektir.


Kahta ve Kahta insanı bizim için çok önemlidir. Bu nedenle hemşehrilerimin en güzel ilgi ve alakayı görmeleri için bende elimden geldiğinden daha fazla gayret gösterip hükümetin desteğiyle ilçemize kalıcı hizmetler sunacağız. Kahta bundan böyle hizmetin en mükemmeli ve kent kimliği ile AK belediyecilik devriyle liyakat gösterecektir" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Saadet Partili Bölükyayla Belediye Başkanı Nevzat Fırat, Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat ile görüşerek AK Parti'ye geçme talebinde bulunduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son Dakika

Arama Motoru